Sprängdåd mot restaurang på södermalm

Sprängdåd vid restaurang på Södermalm – Sveriges Radio

Sprängdåd vid restaurang på Södermalm – fönsterrutor krossade – P4 Stockholm | Sveriges Radio

17 jan. 2023 — En kraftig sprängladdning detonerade i entrén till en restaurang på Södermalm i centrala Stockholm under natten mot tisdagen.

En kraftig explosion inträffade strax före 03:30 på tisdagsmorgonen vid en restaurang på Södermalm.Polisen beskriver att entrén till restaurangen har fått …

Välskött krog utsatt för sprängdåd – Dagens industri

Sprängattentat mot restaurang på Södermalm

17 jan. 2023 — En explosion inträffade i entrén till en restaurang vid Nytorget på Södermalm i Stockholm under natten mot tisdagen. Inga personer ska ha …

Tisdagens bombattentat mot en populär restaurang på Södermalm i Stockholm chockade boende och näringsidkare. Det här är det tredje sprängdådet i stadsdelen på mindre än ett år. ”Vi har inte haft någon hotbild och aldrig varit utsatta för kriminella”, uppger ägaren till Di.

Krogen efter sprängningen: ”Vi är alla i chock” – Dagens Nyheter

21 mars 2022 — En person har krossat en ruta på en restaurang på Södermalm och kastat in en sprängladdning, skriver polisen på sin hemsida.

Sprängning på Södermalm – restaurang har fått skador

Beppe berättar om explosionen • Polisen: Restaurangen troligtvis måltavla. … till en restaurang på Södermalm i centrala Stockholm natten till tisdag.

Kraftig explosion vid restaurang på Södermalm i Stockholm

Kraftig explosion vid restaurang på Södermalm i Stockholm | SVT Nyheter

17 jan. 2023 — En kraftig explosion inträffade på Södermalm i centrala Stockholm under natten mot tisdagen. En restaurang fick entrén f.

En explosion inträffade i entrén till en restaurang vid Nytorget på Södermalm i Stockholm under natten mot tisdagen. Inga personer ska ha skadats men skadorna på huset är omfattande.

Sprängdåd mot restaurang på Södermalm Stockholm 2022-03 …

17 jan. 2023 — En kraftig sprängladdning detonerade i entrén till en restaurang på Södermalm i centrala Stockholm natten till tisdag.

Kraftig explosion i centrala Stockholm i natt – tv4.se

17 jan. 2023 — Polisen tror att sprängningen kan vara riktad mot restaurangen och man … exploderade en sprängladdning i ett lägenhetshus på Södermalm.

Beppe berättar om explosionen • Polisen: Restaurangen troligtvis måltavla

Explosion i Stockholm – bombtekniker på plats – Aftonbladet

Explosion på Södermalm – polisinsats i Stockholm

En kraftig explosion inträffade på Södermalm i centrala Stockholm under natten mot tisdagen. En restaurang fick entrén f

Där gick någon sorts verklighetsgräns sönder – SvD

Explosion vid Nytorget på Södermalm i Stockholm | SvD

En kraftig sprängladdning detonerade i entrén till en restaurang på Södermalm i centrala Stockholm natten till tisdag. Ingen person skadades, men det är omfattande skador på huset. Rutor har krossats 100 meter från platsen.

Kraftig explosion i centrala Stockholm: ”Det var dramatiskt där …

Kraftig explosion i centrala Stockholm: ”Det var dramatiskt där de första minuterna” – Utrikes – svenska.yle.fi

En kraftig explosion har inträffat vid en restaurang i centrala Stockholm. Sprängladdningen detonerade vid 03.30, natten mot tisdag.

Keywords: sprängdåd mot restaurang på södermalm, sprängdåd restaurang södermalm