La ruelle restaurang uppsala

La Ruelle: HOME

HOME | La Ruelle

Som kockar har vi blivit skolade på restauranger som Mathias Dahlgren, Frantzén, F12, Rolfs Kök och Hambergs Fisk. Till vår egen restaurang kommer …

Boka bord på La Ruelle, Uppsala – bokabord.se

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Hitta lediga bord och boka bord online på La Ruelle, Uppsala. Fransk bistro som passar både vardag och fest. Se bilder och lediga bord.

La Ruelle maxar minimal yta – White Guide

White Guide – La Ruelle maxar minimal yta

20 jan. 2022 — KROGNYTT UPPSALA: Chef’s table för en? La Ruelle satsar på maximal upplevelse på 55 kvadrat, med inspiration från Frankrike, Matbaren och …

KROGNYTT UPPSALA: Chef’s table för en? La Ruelle satsar på maximal upplevelse på 55 kvadrat, med inspiration från Frankrike, Matbaren och Frantzén.

La Ruelle (@laruelle_uppsala) • Instagram photos and videos

Modern minibistro. Tis-lör 17-sent info@laruelle.se. För bokning: www.laruelle.se. 59 posts. 2,223 followers. 566 following.

La Ruelle – Star Wine List

Uppsaladuon som driver stället har erfarenhet från Hambergs i Uppsala, och Matbaren och Frantzén i Stockholm. Den lilla krogen erbjuder enkla, goda småsaker som …

På Bredgränd mitt i stan låg en gång klassiska frisörsalongen Bosse Barberare. Nu hittar vi istället La Ruelle (som betyder ”gränden”) i samma lokaler, och saxarna är bytta mot kockknivar och vinöppna…

För krångligt med weekend i Paris? Åk till Uppsala

För krångligt med weekend i Paris? Åk till Uppsala – Mitt Paris

Inte tid för en weekend i Paris? Well, en weekend i Uppsala är inte heller fy skam. Här finns god fransk mat och underbart boende.

LA RUELLE, Weesp – Omdömen om restauranger

LA RUELLE, Weesp – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

La Ruelle, Weesp: Se 83 objektiva omdömen av La Ruelle, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer3 av 35 restauranger i Weesp.

Hög matnivå på stimmigt trevliga La Ruelle – UNT

Hög matnivå på stimmiga La Ruelle • Nypremiär för Krogpatrullen

Litet, rustikt och stimmigt. Den lilla lokalen i Bredgränd är som gjord för att hysa en bistro.

La Ruelle – Untappd

La Ruelle – Uppsala, Uppsala län – Untappd

Find out what’s popular at La Ruelle in Uppsala, Uppsala län in real-time and see activity

Keywords: la ruelle restaurang uppsala