Gävletravet restaurang

Travrestaurangen – Gävletravet

Travrestaurangen

Travrestaurangen. På Gävletravets restaurang äter ni gott i en skön miljö samtidigt som ni njuter av sporten, spelet och spänningen.

Restaurang Stallbacken – Gävletravet

Restaurang Stallbacken

Restaurang Stallbacken. Varmt välkommen till Travrestaurangen på Stallbacken. Här serveras lunchbuffé varje vardag 09.00-13.30.

Boka bord – Gävletravet

Boka bord

På Gävletravets restaurang äter ni gott i en skön miljö samtidigt som ni njuter av sporten, spelet och spänningen. Bordsbokning på restaurangen: …

På Gävletravets restaurang äter ni gott i en skön miljö samtidigt som ni njuter av sporten, spelet och spänningen.Bordsbokning på restaurangen: bokning@gavle.travsport.se alt. 070-683 93 33.Adress: Gavlehovsvägen 14, 806 33 GÄVLEVarmt välkomna!

Gävletravet

Gävle

Gävletravet är en travbana som ligger i stadsdelen Sätra, granne med ishockeyarenan Gavlerinken. … Lördagen den 18 mars med start 17.30 på restaurangen.

Gävletravet är en travbana som ligger i stadsdelen Sätra, granne med ishockeyarenan Gavlerinken. Gävletravet är också hem för Gävle Ponnytravklubb. Banan grundades 1938, och har sloganen “Sveriges snabbaste bana”.

Gävle travrestaurang – START

Välkommen till Gävles travrestaurang – På Gävletravets restaurang äter ni gott i en skön miljö samtidigt som ni njuter av sporten, spelet och spänningen.

God lunch på Travrestaurangen i Gävle

På Gävletravets restaurang äter ni gott i en skön miljö samtidigt som ni njuter av sporten, spelet och spänningen.

Gävletravet lunch Gävle

Gävletravet lunch Gävle | Mat och Mat

Välkommen att ta en lunch hos Stallbacksrestaurangen vid Gävletravet. Här serveras lunchbuffé med god … Vill du visa dina luncher här? Tipsa en restaurang …

Välkommen att ta en lunch hos Stallbacksrestaurangen vid Gävletravet. Här serveras lunchbuffé med god husmans måndag-fredag 9-13. 30. Varmt välkomna!

Gävletravet | Gävle – Facebook

Idag serveras Gävletravets husman för 150 kr. Bordsbokning: bokning@gavle.travsport.se eller till vår. Restaurangchef Anna Näsman Lindberg på 070-683 93 33.

Restaurangen Gävletravet | By Gävletravet – Facebook

Restaurant Guide & Booking – Eatie

Eatie är din nya vän, som vet allt om de danska & svenska restaurangerna. Se recensioner från alla platser och boka ett bord. Gör personliga lister över …

Keywords: gävletravet restaurang