Dionysos restaurang

Dionysos, Grekisk Restaurang på Södermalm

Dionysos är en av de äldsta grekiska restaurangerna på Södermalm, Stockholm sedan 1974. Vi strävar alltid efter att skapa den bästa atmosfären för våra …

Dionysos i Stockholm – Restaurangens meny, öppettider …

Dionysos Grekiska restaurang på Södermalm. BESTÄLL ONLINE FÖR TAKE AWAY. Idag går det att beställa: take away. se öppettider. Förrätter. SALLADER.

Dionysos Restaurang | Stockholm – Facebook

Läs och skriv rekommendationer om Restaurang Dionysos i Stockholm. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

DIONYSOS, Stockholm – Omdömen om restauranger

DIONYSOS, Stockholm – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Restauranger och kaféer i stockholm med menyer, kartor och öppettider. … Dionysos · Powered by Restaurang.se · Start · Meny · Hitta hit · Galleri · Om oss …

Dionysos, Stockholm: Se 130 objektiva omdömen av Dionysos, som fått betyg 4,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer206 av 3 514 restauranger i Stockholm.

Dionysos – Visit Stockholm

10 feb. 2019 — På Dionysos har man serverat äkta grekisk mat sedan 1974. Idag är restaurangen ihopslagen med lokalen bredvid, och härifrån är det nära till …

Dionysos på Södermalm öppnade dörrarna 1974, vilket gör den till Stockholms äldsta grekiska restaurang. Här serveras klassiska rätter som souvlaki, biffteki och grekisk havsmat, samt läckra medelhavsviner.

Dionysos Grekiska restaurang på Södermalm – beställ online

Faster Order – E-handel för restauranger

Restaurang Dionysos, Stockholm – Omdömen hos Reco.se

Läs och skriv rekommendationer om Restaurang Dionysos i Stockholm. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Hitta till Dionysos – på Restaurang.se

Dionysos – Restaurang – Södermalm, Stockholm – Thatsup

Keywords: dionysos restaurang, restaurang dionysos stockholm